Fulya Kurter

Dışavurumcu Sanatlar,
Psikodrama, Dans - Hareket

Tüm İçerikleri Görüntüle

Güncel

Bu bölümde yakın zamandaki seminer, atölye, roportaj vb. güncel çalışmalarımın duyuruları ve bilgilerinin yanı sıra ilgimi çeken gelişmeler, sempozyum, kongre vb. etkinlikler, kitaplar hakkında da paylaşımlara yer vermekteyim.

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER MART’ın ilk HAFTASI

3 MART SALI,  8. GELİŞİM GÜNLERİ kapsamında Marmara Üniversitesi  Göztepe Kampüsü’de Dans ve Hareket Tarapisi’yle Tanışma Atölyesi. Psikoloji Gelişim Klübü’nün davetlisiyim.

View this post on Instagram

8.Gelişim Günleri kapsamında “Kendime Yeni Bir Ben Lazım-Atölyeler” etkinliğimizde “Dans ve Hareket Terapisiyle Tanışma” atölyesiyle Uzman Psikolojik Danışman/ Dans Hareket Terapisi Uygulayıcısı Fulya Kurter Musnitsky 3 Mart Salı günü saat 15:00’da Atatürk Eğitim Fakültesi Atatürk Sanat Merkezi’nde bizlerle olacaktır✨

A post shared by Psikoloji ve Gelişim Kulübü (@marmarapgkulubu) on

 

7 MART, Cumartesi “Yoga Matından Kanvasa”- Beden Odaklı Dışavurumcu Sanat Terapisi Yaklaşımıyla Kendine Alan Açmak- Atölyesi. Bu çalışmayı sevgili deneyimli yoga uzmanı Çiçek Öner ile beraber gerçekleştireceğiz.  Bedenin uyanması, enerjinin dengelenmesi ve rahatlaması ile başlayacak olan süreç, yavaş yavaş yaratıcı kişisel bir deneyime doğru ilerliyor. Güvenli alandan keşfe doğru bir yol çiziliyor. Dışavurumcu Sanat terapisinin prensipleriyle katılımcılara eşlik ediliyor. Bu çalışma için iki kişilik yer kaldı.

Adres: Beyaz Keçi Expressive Arts Institute Istanbul Nisbetiye- Beşiktaş

Bilgi ve Kayıt: info@beyazkeci.com whatsapp 05427675655